Velkommen til Vest-Agder!

Stipend

Det var tre innslag som fikk stipend etter fylkesmønstringa i Lyngdal 17. april. Vi valgte å ikke si noe til noen, men overraske de som får stipend. To har alt fått sine stipend på 2500 kroner. Den første var Medard Kayumba fra Lyngdal, som hadde en strålende rap. Vi troppa opp i klasserommet i 10. klasse på Berge ungdomsskole sammen med journalist fra Farsunds avis og kultursjefen. Applaus og smilefjes fra alle andre i kalssen.

Les mer

JURYEN HAR VALGT!

Juryen har nå etter lang tid kommet til enighet om hvem de vil sende videre til Trondheim 18-20 juni 2010. Følgende er:
Les mer

Nettredaksjonen takker for seg

Etter en fantastisk helg med bilder, skriving og et hav av talenter pakker nå en litt sliten nettredaksjonen sammen. Nettredaksjonen er helt overveldet over hvor mange fantastiske talenter som har fremført i løpet av de siste dagene.
Les mer

En fantastisk UKM-debut

Xander Johan van den Hooven(14) fylte salen med vakre toner da han fremførte den egen komponerte melodien ”Snøblåser” som er en komposisjon om en snøstorm i Norge. Denne gutten hadde virkelig talent!
Les mer

Girlpower bak sceneteppet

Vi er vandt med å se gutter løpe rundt på scenen og rigge til det som skal skje, men i år er det jenter vi ser som rigger til og løper rundt for å ordne.
Les mer

Kreativ matlaging på UKM

Daniel Edvardsen (16) og Vivi Tran (16) er med på UKM som kokker. På kunstutstillingen serverte de mat de begge hadde laget.
Les mer

17 talentfulle dansere i en gruppe

  Knockouts Crew er ei gruppe med 17 dansere fra Broks dansestudio. De danser Breakdance og koser seg kjempe masse med det.  
Les mer

Ungdommens stemme

  URG er ungdommens referansegruppe for UKM. URGs oppgave er å tale for ungdommen, slik at UKM kan bli litt mer slik som ungdommen vil ha det.   
Les mer

Konferansierer med hjerte for UKM

Benedicte Bodin (19) og Kai Steffen Østensen (15) er konferansierer under årets fylkesmønstring i Lyngdal. De er begge svært imponert over nivået på deltakerne og trives veldig godt i rollene som konferansierer.
Les mer

Kunstnerspire fra Mandal

Malin Blunt Steen er en av mange kunstnere som har melt seg på UKM og som har kommet videre til fylkesmønstringen.  
Les mer

Kontaktpersoner
Inga Lauvdal

38074561
E-post
Harald Stensland

90975600
E-post
Redaksjonen
Fylkesmønstringen
Hvor
Lyngdal kulturhus, Lyngdal
Starter
17.04.2010 Kl. 12:00
Slutter
17.04.2010 Kl. 23:00
Påmeldte

Hittil i år


Innslag: 426
Personer: 1124

I fjor


Innslag: 437
Personer: 866