Velkommen til Oppland!

Fult fres med kurs

På lørdag var det fult fres med kurs for deltakerne på UKM - et av dem var filmkurs med Christopher Nilsen, skaper av Norges dyreste spillefilm.

Les mer

Matkonspirasjon

Det hele begynte med en original idé i en av nettredaksjonens mange idemyldringer; la oss lage matanmeldelser av det vi får servert her.
Les mer

Intervju med Delta Youths

Nettredaksjonen sitter rundt et bord i det vi hører en grym bluesbeat akkompagnert av en leken gitar. Det viser seg å være fem kjekke gutter som benytter seg av jamfasilitetene.
Les mer

Vil formidle den fine naturen

Kunstutstillinga på UKM byr på mye forskjellig type kunst, alt fra statuer og lappetepper, til malerier, tegninger og fotografier. Blant en av utstillerne finner vi Rune Hammerstad.
Les mer

Siste 10 bilder

Er dere klare for JAM?!

...runget det utover høytalerne da jammen på lørdag ble sparket i gang. Kveldene her på UKM blir brukt til jamming, da kan artistert fra forskjellige band slå seg sammen og spille. Det er mange ulike komposisjoner, noe som også gjør det utrolig morstom å høre på.
Les mer

Inspirasjon for UKM-deltagere

Det var god stemning i kantina på Valdres Vidargåande Skole da Stian Carstensen holdt foredrag om musikk og inspirasjon for deltakerne på fylkesmønstringa i Oppland
Les mer

Gromgutten Gaute Grøtta Grav

Med sang, dans, anekdoter og råd underholdt Gaute Grøtta Grav de rundt 250 ungdommene som var til stede på UKMs kick off lørdag morgen.
Les mer

Kontaktperson
Randi Høiholt-Vågsnes

90067793
E-post
Fylkesmønstringen
Hvor
Valdres vgs., Leira
Starter
16.04.2010 Kl. 16:00
Slutter
18.04.2010 Kl. 15:00
Påmeldte

Hittil i år


Innslag: 351
Personer: 912

I fjor


Innslag: 302
Personer: 951