UKM Fylkesmønstring Rogaland 2010

STED OG TID
Tysværtunet kulturhus ønsker velkommen til Fylkesmønstring 2010. For de som ikke vet hvor Tysværtunet kulturhus er ligger det i Aksdal, ca 10 km øst for Haugesund. Mønstringen starter fredag 19. mars kl 18 med registrering av deltakere, åpning av kunstutstilling og konsert med Erik & Kriss, og varer frem til søndag 21. mars kl 15. Det blir 3 forestillinger med ialt ca 60 innslag.

Nytt i år er altså at fylkesmønstringa begynner fredag kveld. Rogaland Fylkeskommune som er oppdragsgiver for mønstringa ønsker å samle alle UKM ungdommer til ei felles helg ilag. Dvs at UKM 2010 skal vere eit arrangement der alle deltakerene tilbringer tid på hele mønstringa. Dette gjelder også deltakere fra kommunene i Nord Rogaland.

OPPMØTE OG REGISTRERING
Alle kommuner må registrere en hovedleder som har ansvar for sine deltakere. Hovedleder registrerer ankomst for deg som deltaker og vil gi deg deltakerdiplom og ukm-armbånd som gir gratis inngang på alle forestillinger, badeanlegg, kino, sosiale happenings og mat. Er du i tvil om hvem som er din hovedleder kan du ringe ditt lokale kulturkontor eller oss på tlf 52757500.
     Sekretariatet finner du ved storsalen ved siden av biblioteket. Her får du svar på det meste i tidsrommet fredag kl 18-22, lørdag kl 7.30-24 og søndag kl 7.30-15.
     Det blir felles info-møte i storsalen lørdag kl 12.00.

OVERNATTING
Alle overnatter i idrettshallen som ligger i Tysværtunet kulturhus. Ta med sovepose og liggeunderlag. Kommunekontakten har ansvar for at en voksen leder pr 10 ungdommer overnatter sammen med ungdommene. Røde Kors har brannvakter.

BAGASJE
For din egen del bør du merke all bagasje/gjenstander med navn og kommune. Merkelapper får dere utlevert. Bagasje oppbevares i idrettshallen. Verdigjenstander (kamera, instrument osv) kan leveres inn i sekretariatet. Vi tar IKKE ANSVAR FOR TING SOM FORSVINNER. Husk å ta med bagasjen når de reiser hjem.

MAT
Dersom din kommunekontakt har bestilt mat til deg, kan du forsyne deg når det blir servering i idrettshallen:
Fredag kvelds kl 20-21
Lørdag frokost kl 8-10
Lørdag lunsj kl 12.30-13.30
Lørdag kvelds kl 20-21
Søndag frokost kl 8-10
Søndag lunsj kl 12-13

FORESTILLING / TEKNISK PRØVE
Gå inn på link oppe til venstre.

I god tid før forestillingen begynner må du melde deg i Nygårdsalen, hvor du får tildelt garderobetid. Noen grupper må dele garderobe. Når en er ferdig med sminking og siste oppvarming går en i Green-rom (Nygårdsalen) og venter på inspisienten som skal ta deg/dere inn på sidescenen. Når en er ferdig med innslaget gjør en seg ferdig i garderoben og forlater den i ryddig stand til neste artist.
Som artist i en forestilling kan du ikke gå inn og ut av storsalen midt i forestillingen. Du må bli i Green-rom der det er overføring av lyd og bilde fra scenen.

HVA SKAL DERE HA MED DERE?
Vi stiller med backline til bandene, altså trommer og forsterkere. Vi vil også ha keyboard tilgjengelig. I storsalen har vi også Steinway flygel som alle pianister kan få nytte. Vi stiller også med alt av mikrofoner, både på stativ, trådløse og mygger. Andre spesielle ting som f.eks instrumenter og lignende må dere ha med selv.

KOKKE-UKM
Det er tre lag som er meldt på i kategorien mat. De skal lage canapeer (fingermat) lørdag kl 16 som publikum skal få smake når de går inn til første forestilling kl 18. Et lag vil gå videre til Landsfestivalen.

WORKSHOP
For kunstnere er det arrangert besøk på Haugaland KunstVerk, der over 20 professjonelle kunstnere holder til. Dere får møte 5 av disse for en prat om kunst, omvisning og litt praktisk arbeid. Gled dere, dette blir bra! Alle kunstnere er i utgangspunktet påmeldt!
For de som spiller trommer i slagverk er det arrangert workshop "Teknikk og stilistisk oversikt på trommesettet. Tips og triks til egen utvikling og øvingsrutiner". Dette er på Tysværtunet. Vi tar kontakt med alle som er aktuelle til å delta her...

JURY
Det blir en jury som består av både fagpersoner og ukm-ungdommer som plukker ut hvem som skal gå videre til Landsfestival i juni. Juryens kjennelse kommer på ukm.no i løpet av søndag kveld 21. mars. Vær klar over at dette er en mønstring av ungdomskultur og INGEN KONKURRANSE. Juryen må plukke ut innslag i alle kategorier...

Et sceneinnslag kan max være 5 min. Overskriding diskvalifiserer automatisk fra å gå videre til landsfestivalen.

BILLETTPRISER
Kr. 50,- pr forestilling. Forhåndssalg på www.tysvertunet.kulturhus.no. Du som deltaker slipper selvsagt gratis inn om du har ukm-armbånd!

CD-KOMP OG VIDEO?
Alle dere som skal synge etter ferdig musikk eller er gått videre i kategorien film/video. Send inn godt merket CD/DVD til oss snarest! (UKM, Tysværtunet, Aksdalsveien 157, 5570 Aksdal). Ta gjerne med en kopi på selve dagen....

UTSTILLING
Utstillingen er i galleriet i vestibylen. Åpning av utstilling blir fredag kl 20.45.
Husk å ta med utstillingsgjenstander ved hjemreise søndag. Kunsten kan tas ned fra søndag kl 13. Ta kontakt med sekretariatet om du trenger emballasje til å pakke ned i.

OPPFØRSEL
Det er alltid noen som springer ut og inn av dører og snakker høgt midt i en forestilling; dette er en uting! Husk å respektere de som står på scenen. Sitt stille når noe fremføres. Dere kan bevege dere og snakke mellom innslagene. Vi har dørvakter som ikke slipper inn folk midt i et innslag...

ANDRE AKTIVITETER
En fylkesmønstring er ikke "bare" forestillinger og utstilling. Du får gratis inngang til både kino og badeanlegg (husk badeklær). Vi har også konsert fredag kveld og diskotek lørdag kveld. Du kan se frem til en fin helg sammen med over 200 ungdommer fra hele fylket. Vel møtt!

KONTAKT
Er det noe du lurer på? Ikke nøl, men ta kontakt med Tysværtunet på tlf 52757500 eller booking@tysver.kommune.no.
Vi som arrangører skal også være flinke og sende ut informasjon til deg både på e-post og sms.

VIKTIGE TELEFONNR
Ansvarlig for mønstringa er Johnny Pedersen tlf 92041437, sekretariatet har tlf 52757500 og nattevakt tlf 52757511.

RUS
Fylkesmønstringa er selvsagt et rusfritt arrangement.

Hilsen

UKM fylkesmønstring 2010

Disse gikk videre til fylkesmønstringen

PÅ SCENEN: Hå: Solveig Bergersen og Mari Ask, Shuffle Sjonglering, Randi Haugstad Time: Heavy Heads, Goatfish, Johannes Hetland Klepp: Therese Haukland Thorkildsen, Teddy Girls, Lars Edvind Gravdal Gjesdal: Rebel, Jørgen Nybøe UTSTILLERNE: Hå: Nadia Hatteland Time: Jenny Yang, Lisa Bekkeheien, Rebecca Jean Lawford, Kristin Tjåland Klepp: Lena Vetrhus, Merethe Bjunes, Sunniva Sele, Tonje Lunde og  Tone Nese, Maria Grude Reiestad, Tonje Elin Grude, Susanne Haugsland KOKKENE: Klepp: Susanne og Line, Casandra og Marlen, Maiken og Silje  
Les mer

Endelig talentfest på Storstova- 6.mars

ENDELIG talentfest i Storstova!
Les mer

UKM lokalmønstring er over for denne gang!

2 flotte forestillinger med over 100 ungdommer på scenen samt i sving bak scenen med lyd, lys TV-produksjon og foto.
Les mer

Oversikt over lydprøver

Det er påmeldt 14 sceneinnslag til UKM i Bjerkreim komande fredag. No er rekkeføljen på lydprøvene klar.
Les mer

desse gjekk vidare til Fylkesmønstringa

Ølen Kulturhus fredag 05.02.2010 UKM Ei flott kulturmønstring er gjennomført med 22 sceneinnslag og 4 bilder i utstilling.  Publikum ca 270 personar ga veldig god respons tilbake til deltakarane. Juryen hadde ein vanskeleg jobb, dei vurderte nivået som høgt og sender desse vidare til fylkesmønstringa: Kristiane Bråtveit Ekrheim(sang), : Showstopper  Goldrush: The Big Red Cloud, deltakere: Andre Husoft Nesheim, Mathias Vik Vestly, Vebjrn Halvfjervik Vestly Berge Ohm, (sang og akk. gitar): The man who can`t be moved Habiba: Im walking on sunshine, deltakere: Nomi Otelie Bang Bakkevold, Serina Nielsen ( sang)  Utstilling Malin Therese Tufte Øye, (foto), tittel "Skyes"
Les mer

Kontaktpersoner
Johnny Pedersen

92041437
E-post
Kurt Lisø
Produsent/Rådgiver DKS
92887812
E-post
Fylkesmønstringen
Hvor
Tysværtunet kulturhus
Starter
19.03.2010 Kl. 18:00
Slutter
21.03.2010 Kl. 18:00
Lokalmønstringer
Bjerkreim
Bokn
Eigersund
Finnøy
Forsand
Gjesdal
Haugesund
Hjelmeland
Karmøy
Klepp
Kvitsøy
Lund
Randaberg
Rennesøy
Sandnes
Sauda
Sokndal
Sola
Stavanger
Strand
Suldal
Time
Tysvær
Vindafjord
Påmeldte

Hittil i år


Innslag: 447
Personer: 1155

I fjor


Innslag: 400
Personer: 1084